Organisatieadvies op maat

 

Organisatieadviesgroep bemiddelt organisatiesadviseurs op maat. Onze adviseur ondersteunt uw organisatie op het gebied van uw bedrijfsvoering.

Een uitkomst voor bedrijven en overheden die behoefte hebben aan ondersteuning.

VAKBEKWAME SPECIALISTEN IN ORGANISATIEADVIES VOOR IEDERE BRANCHE

Aanbestedingsadvies op maat

 

Organisatieadviesgroep bemiddelt organisatiesadviseurs op maat. Onze adviseur ondersteunt uw organisatie op het gebied van uw bedrijfsvoering.

Een uitkomst voor bedrijven en overheden die behoefte hebben aan ondersteuning.

KWALITEIT IS ONZE DRIJFVEER EN UW BESPARING!

Slimme bedrijfsvoering

OrganisatieAdviesgroep is onderdeel van Aanbestedingsadviesgroep BV. Organisatieadvies richt zich naast de mens, die centraal staat, ook op de organisatie. Of het nu private bedrijven of overheidsinstanties betreft; OrganisatieAdviesgroep adviseert en begeleidt het bedrijfsleven en (semi)overheden bij zowel aanbestedingen als organisatiekunde in de ruimste zin van het woord!

OrganisatieAdviesgroep is complementair aan AanbestedingsAdviesgroep omdat na gunning ondernemers in veel gevallen te maken krijgen met implementatie uitdagingen en resultaatsverplichtingen in welke vorm dan ook! Het zelfde geldt in principe ook voor de opdrachtgever daar zij er eveneens belang bij heeft dat het project/traject professioneel verloopt.

Echter reikt ons concept verder dan alleen aanbestedingen. Elk bedrijf heeft of komt voor een dilemma te staan door de sterk veranderende markt waardoor werkgevers gedwongen moeten inkrimpen en/of een andere strategie moeten kiezen middels ‘change management’. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen die leiden tot behoefte aan een objectieve visie van derden. Juist deze derden –lees ad interim adviseurs– kunnen uw organisatie bijstaan in tijden van noodzaak.
De juiste specialist op de juiste plek is daarbij onze kracht.

Detachering
We laten het niet alleen bij advies. Onze adviseurs worden namelijk gedetacheerd en werken niet op afstand, maar op locatie. Alleen zo zitten we dichtbij het vuur en kunnen we doen waar we goed in zijn: het realiseren van gedegen aanbestedingen & het realiseren van organisatie gerelateerde oplossingen. Slimme bedrijfsvoering noemen we dat.

Vrijblijvend adviesgesprek
Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

De juiste specialist

Een goede implementatie na gunning van een aanbesteding of organisatieadvies staat of valt bij kennis van projectmanagement/organisatiekunde en de vertaalslag naar de specifieke case. OrganisatieAdviesgroep heeft daarom een team van organisatieadviseurs met kennis en ervaring binnen uiteenlopende branches. Het resultaat: Maatwerk expertise toegespitst op de exacte behoeften. Zodat uw organisatie geen enkele kans onbenut laat.

Flexibiliteit
Met een specialist van OrganisatieAdviesgroep haalt u alle benodigde kennis en ervaring in huis. Kennis en ervaring om uw kans op faalkosten en vroegtijdige beëindiging van de uit de aanbesteding voortvloeiende samenwerkingsovereenkomst te verkleinen of om uw slagkracht te verbeteren met behulp van organisatiedeskundigen. OrganisatieAdviesgroep zorgt daarbij voor de flexibiliteit waar u naar op zoek bent. Letterlijk de juiste specialist op de juiste plek, dat is OrganisatieAdviesgroep.

Kortom : “Uw partner voor bedrijfsmatige oplossingen in plaats van uitdagingen”.

Powered by OTYS Recruiting Technology
-Home -©2015 - AanbestedingsAdviesgroep -Disclaimer -Voorwaarden -Sitemap